info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Referenties

Punta Prima resorts

Punta Prima resorts

Een site om het warm van te krijgen. Duidelijke informatie voorzien van sprekende afbeeldingen voor drie appartementen aan de Spaanse kust.
Via de site is het mogelijk om een appartement te reserveren en de beschikbaarheid wordt weergegeven middels een koppeling naar homeaway.com.
Administratiekantoor Dennis Lotz

Accountantskantoor Lotz

Een strakke, zakelijke website met koppelingen naar diverse nieuwsbronnen.
Steinder Bök

Website Steinderbök

Deze website hebben we eveneens in WordPress gerealiseerd. Hieraan gekoppeld is een systeem dat de inschrijvingen voor de drie optochten van Stein afhandelt. De organisatie wordt per mail op de hoogte gesteld van de inschrijvingen en vanuit de backend kunnen diverse overzichten gegenereerd worden.
Website Fun Climb

Fun Climb

Voor de nieuwe website van Fun Climb hebben we gekozen voor een WordPress website waarbij de klant zelf op eenvoudige wijze de inhoud voor zowel teksten als voor afbeeldingen makkelijk kan aanpassen.

Speeltuin de Paddestoel

De nieuwe website van de grootste speeltuin in de gemeente Sittard-Geleen is opgebouwd vanuit een Bootstrap framework. Dit levert een snelle en uiteraard responsive website op. Voor de doelgroep, jonge gezinnen, is dit van groot belang aangezien zij vaak informatie op het web opzoeken met een tablet of smartphone. Een duidelijke site die goed te lezen is op een klein scherm is zeker voor deze organisatie een must.

Smart Styling

Deze site is opgezet middels dezelfde basisprincipes als de site van Tina's Schoonheidssalon. Echter door een andere vormgeving en kleurstelling is dit toch een geheel andere website.

Autocentre Verheijen

Voor dit garagebedrijf in Born hebben we een vernieuwde website gemaakt in Joomla 2.5. Hiermee is het voor de eigenaar eenvoudig om zelf teksten op de site te plaatsen of bestaande teksten te wijzigen. Speciaal voor het publiceren van occasions hebben we een module geschreven die de koppeling naar het interne administratieve systeem van Car-Systems realiseert. Zo wordt het publiceren van auto's in de verkoop niet alleen maar een fluitje van een cent, maar ook een stuk minder arbeidsintensief.

Tina's Schoonheidssalon

Een website die opvalt door z'n eenvoud. Professioneel en overzichtelijk. Alle informatie over de producten en diensten van deze schoonheidssalon in sittard is snel te vinden dankzij de twee-lagen structuur van deze website. Goede teksten, passende opmaak en uitgekiende trefwoorden zorgen tevens voor een goed zoekresultaat bij Google.