info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Managed WordPress Hosting

Wereldwijd is internetcriminaliteit toegenomen; grote en kleinere bedrijven en organisaties hebben er mee te maken. In 2017 is ook het aantal aanvallen op websites die wij hosten toegenomen. De oorzaak ligt meestal in het gebruik van niet bijgewerkte installaties van WordPress of daaraan gekoppelde plugins. Dit zien we vaak gebeuren bij websites van klanten die het beheer van de website onder eigen regie uit (laten) voeren.

In het kader van de strenge Europeese “General Data Protection Regulation” wetgeving die dit jaar van kracht wordt, kunt u zelfs aansprakelijk gesteld worden door uw klanten indien via een gehackte website gegevens van of over uw klanten gestolen worden. Misschien denkt u dat dit niet zo’n vaart loopt, maar als een website alleen al de ingevulde contactformulieren bewaart, dan verzamelt u al persoonsgegevens welke onder deze regeling vallen. Ook dan is het juist extra belangrijk om de website technisch up-to-date te houden.

Onze dienst: Managed WordPress Hosting

We begrijpen ook dat niet iedereen de tijd, kennis en discipline heeft om regelmatig, d.w.z. minimaal eenmaal per maand, een website bij te werken. Immers, uw website moet voor u werken, niet u voor uw website. Daarom attenderen wij u op een van onze diensten: Managed WordPress Hosting. Voor een laag bedrag per website per maand zorgen wij dat minimaal eenmaal per maand uw WordPress installatie inclusief alle plugins geüpdatet worden, voor zover de makers van de plugins voor updates zorgen.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze dienst? Neem dan gerust eens contact op met ons voor een vrijblijvende aanbieding.