info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Webapplicaties

CIS-Websolutions verzorgt de bouw van uw op maat gemaakte webapplicatie. De mogelijkheden van deze applicaties zijn legio. Denk hierbij aan incidentregistratiesystemen waarin alle verstoringen door u, maar ook uw klanten, kunnen worden geregistreerd, gevolgd, afgehandeld en gerapporteerd worden. Of een webshop met geïntegreerd voorraadbeheer waarbij uw klanten online uw producten kunnen bestellen en u op een hoger niveau in de applicatie uw voorraad kunt beheren en verkoop- en voorraadrapportages kunt genereren.

Deze applicaties worden op een webserver geïnstalleerd en zijn met gangbare browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox of Safari benaderbaar. De applicaties zijn gekoppeld aan een database voor de opslag van uw gegevens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van open source producten waardoor bespaard wordt op licentiekosten. Tevens biedt CIS-Websolutions u de mogelijkheid om uw webapplicatie te hosten.

In één of meer gesprekken wordt in kaart gebracht wat uw wensen zijn. Hierna wordt een functioneel ontwerp gepresenteerd. Vervolgens wordt gestart met de bouw van de webapplicatie waarbij er voortdurend contact met u zal zijn over reeds opgeleverde onderdelen van de applicatie die waar mogelijk al getest kunnen worden. Tenslotte wordt na de acceptatietest de webapplicatie aan u overgedragen en kan deze in productie worden genomen. U wordt dus nauw betrokken bij de bouw van de applicatie.

De specialisten en programmeurs bij CIS-Websolutions hebben niet alleen gedegen kennis van de programmeertalen en databases waarmee zij werken, maar ook van het platform waar de applicatie op gaat draaien en de daarbij behorende infrastructuur. Daarmee wordt CIS-Websolutions eveneens uw projectpartner als de applicatie verder moet reiken dan alleen de webserver.  Een duidelijke meerwaarde dus!