info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Webhosting

Hosting, zeker voor (bedrijfskritische) applicaties is niet in een standaard prijzentabel te gieten. Voor de juiste prijsstelling bespreken wij met de klant wat de wensen en eisen zijn. Of dat nu een eenvoudige mail-forwarding is of een complete hosting van het serverpark met VPN verbindingen naar uw bedrijfslocaties, wij regelen dat voor u!

CIS-Websolutions verzorgt op professionele wijze de hosting van websites en webapplicaties. Hierbij werken we samen met gerenommeerde partners als TransIP, Argeweb en Ziggo. We zitten op Europese netwerken en hebben anti-brand beveiliging, anti-inbraak beveiliging, air-conditioned kamers en uiteraard zijn de server en de overige netwerkcomponenten aangesloten op Uninterruptible Power Supplies (UPS). Uw gegevens worden bewaard in Nederlandse datacentra. Indien mogelijk worden de harddisks van onze servers versleuteld zodat uw gegevens veilig blijven, ook nadat een server buiten gebruik genomen wordt.

Ook voor tijdelijke hosting hebben wij een oplossing voor u. Zelfs als u bijvoorbeeld ter gelegenheid van een evenement slechts voor korte termijn een hosting oplossing zoekt kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Onze hosting staat voor kwaliteit, maar ook voor flexibiliteit.