info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Klanten aan het woord

Maarn Consult

CIS- Websolutions heeft sinds 2013 ons bureau begeleid bij het ontwerpen van een digitaal webbased kwaliteits management systeem voor apothekers en huisartsen. Apothekers en huisartsen die hun praktijk op orde willen hebben, gebruiken het systeem,dat tevens geschikt is voor certificering van hun praktijken.

In deze periode is intensief samengewerkt en dat heeft op een persoonlijke en deskundige wijze geleid tot een prima functionerende webbased-oplossing. Op basis van ons pakket van wensen en productaspecten is een uitstekend werkend systeem ontworpen en geïmplementeerd. De mensen van CIS-Websolutions denken goed mee en zijn creatief bij het aanvullen van productaspecten, die door ons als leken op dit gebied niet vooraf worden gezien.

Vooral de pragmatische zienswijze op het ontwerpen van het systeem, gecombineerd met een laagdrempelige toegankelijkheid, een snelle response op gewenste bijstellingen, een passend uurtarief en flexibiliteit in het besteden van uren, geven ons het vertrouwen dat we in CIS-Websolutions een toekomstrobuuste partner hebben gevonden. We verwachten nu en in de toekomst ons webbased systeem verder te laten evolueren op basis van de gebruikswensen van onze eigen klant.

Maarn Consult
Lieme Huib Osinga