info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Antispam

Meer dan 80% van het mailverkeer is tegenwoordig spam. Er zijn weliswaar wat 'regels' tegen het ongeoorloofd versturen van reclameboodschappen maar daar blijken de spammers zich niet door tegen te laten houden. U kunt spam aanvankelijk wel voorkomen door uw e-mailadres niet overal te gebruiken op het internet, maar vroeg of laat weten de spammers u te vinden.

Wij bieden voor u een goede oplossing die meer dan 95% van het spamverkeer blokkeert, voordat u uw mail ophaalt. De reguliere antispam oplossingen installeert u op uw eigen computer(s). Maar dan heeft u de hinderlijke mail toch binnen moeten halen. Alleen al het wachten op het downloaden van honderden berichten is vervelend, maar als u tot hier gelezen heeft weet u er vast al alles van.

Onze spamoplossing staat hieronder grafisch weergegeven:De ongefilterde mail komt eerst binnen op de mailscanners; hier wordt de mail gecontroleerd op virussen en spam. Indien het zeker is dat een mail spam- of virussen bevat dan wordt deze verwijderd. Bij twijfelgevallen wordt de mail in quarantaine gezet, zodat u via het controlepaneel het bericht persoonlijk kunt beoordelen en alsnog laten bezorgen. De berichten die bezorgd worden blijven ook nog eens 60 dagen in uw persoonlijk archief zodat u deze nogmaals kunt ophalen als u een bericht per abuis definitief verwijderd of als uw computer crasht en er geen backup beschikbaar is.

U kunt dagelijks een rapportage krijgen over het aantal ontvangen berichten, in quarantaine geplaatste berichten en het uiteindelijke bezorgde aantal berichten.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mailhosting op uw eigen server of op onze mailservers. Per gebruiker geldt het jaarlijkse bedrag van €12,50 exclusief BTW. U kunt het spamfilter gratis en vrijblijvend dertig dagen uitproberen.