info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Klant aan het woord: Media Profile

  • Roger van de Poel - Media Profile
Media Profile produceert al sinds 1989 crossmediale content voor verschillende communicatiekanalen waaronder televisie en on-line media.

In de media productie zijn de verschillende disciplines, film, fotografie, graphics, storytelling en audio steeds dichter bij elkaar komen te liggen en lopen in elkaar over. Recent is ook ICT aan de disciplines toegevoegd omdat media-content wordt geïntegreerd in interactieve documenten, e-books en web- applicaties.

Als media productie bedrijf vertrouwt Media Profile voor de technische kant van webapplicaties en webbeheer op de kennis en expertise van CIS-websolutions. Kenmerken van CIS-websolutionszijn: dienstbaar aan opdrachtgevers, een low-cost alternatief bieden, geen uurtje-factuurtje-mentaliteit. CIS- websolutions werkt oplossingsgericht met korte lijnen. Niet voor niets is CIS-websolutions al enkele jaren voor Media Profile een betrouwbare hosting-partner en weet CIS-websolutions de vragen van ons en van onze opdrachtgevers op betrouwbare wijze te handlen.