info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Support op afstand

Om u op afstand te kunnen ondersteunen maken wij gebruik van TeamViewer software. Met deze software maken we op een veilige en betrouwbare manier verbinding met uw compter.

U dient daarvoor de zogenaamde TeamViewer Quicksupport client te downloaden en te starten. Nadat dit programma gestart is, krijgt u een ID-code en wachtwoord te zien. Geef deze codes door aan onze supportmedewerker.

Let op: geef deze codes niet door als u niet 100% zeker bent dat u belt met een medewerker van CIS-Websolutions. Kwaadwilligen die zich voordoen als een van onze medewerkers kunnen op deze wijze schade toebrengen aan uw computer of netwerk!
Bent u er niet zeker van of u een van onze medewerkers aan de lijn heeft, SMS dan een willekeurige geheime code naar een van onderstaande nummers:
Roland Leurs: 06-4402 6958
Rob de Knikker: 06-3375 4059
Vraag daarna aan de medewerker om deze code op te lezen. Klopt de code niet, vertrouw het dan niet en start de TeamViewer sessie niet op!


TeamViewer QuickSupport client voor WindowsTeamViewer QuickSupport client voor OS XTeamViewer QuickSupport client voor Linux