info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

Samenwerkingsverband webdesign

Om onze activiteiten op het gebied van webdesign een nieuwe impuls te geven is CIS-Websolutions een samenwerkingsverband aangegaan met Mary-Ann Crewe-Jones. Zij verzorgt zelf al geruime tijd voor huisstijlen, logo's en websites voor haar eigen klantenkring. Haar kracht is een duidelijk, sprekend en passend ontwerp dat bij de klant past. Het ontwerp wordt in overleg met de klant vastgesteld en na goedkeuring in een standaard open-source CMS, zoals bijvoorbeeld Wordpress, geimplementeerd. Met deze werkwijze wordt het mogelijk om zelf de website te onderhouden terwijl wel de stijl en opmaak behouden blijven en tevens goed vindbaar blijft voor zoekmachines.

Mary-Ann zal in eerste instantie een aantal klanten van CIS-Websolutions actief benaderen om de moderne mogelijkheden van een website te bespreken, maar u kunt uiteraard ook nu al direct contact met haar opnemen via het e-mail adres mary-ann@cis-websolutions.nl
Wij verwachten met deze samenwerking onze diensten op het gebied van webdesign naar een hoger niveau te tillen en u als klant daarmee nog beter van dienst te zijn.