info@cis-websolutions.nl |   06-44026958

VV Urmondia

Urmondia-F1 2006
Zowel een bedrijf als een sportvereniging doen hun uiterste best om het beste resultaat neer te zetten. Daarnaast heeft de jeugd de toekomst, dus ligt het voor de hand om de jonge voetballertjes eens te steunen met een nieuwe outfit.

Op 16 september 2006 heeft de Urmondia F1 jeugd de nieuwe shirts gekregen uit handen van Trippler vennoot Roland Leurs. Het eerste shirt is uitgereikt aan Marvin, de keeper van het team. Het tweede shirt ging naar Lara, het enige meisje in het team. De rest volgde daarna. Een fotograaf was erbij en maakte hier uitbundig foto's van.
Dat de shirts nog ingespeeld moesten worden bleek aan het einde van de wedstrijd tegen Adveo die met 1-7 tot een van de mindere successen gerekend wordt.

Een paar jaar later hebben wij onze naam gewijzigd. Tijd voor nieuwe shirts (ofschoon de oude shirts het nog steeds prima doen :-) CIS-Websolutions, vertegenwoordigd door Roland Leurs, heeft op het sportveld van Urmondia de nieuwe shirts overhandigd aan de spelers van Urmondia F1. De doelman mocht als eerste zijn nieuwe tenue in ontvangst nemen, waarna de overige spelers ieder een shirt ontvingen. Behalve de shirts heeft het team nog een wedstrijdbal, waterzak en natuurlijk een sporttas gekregen.

CIS-Websolutions heeft in het verleden, toen nog onder de naam Trippler, ook al een team van Urmondia gesponsord. Urmondia startte toen net een programma om alle teams in de voetbalclub een uniform tenue te geven. Bij een ontmoeting tijdens een wedstrijd in november 2009, bleek alleen de F1 nog geen nieuw tenue te hebben. Enkele gesprekken met Hen Bruls en jeugdvoorzitter Jos Douma later, was de afspraak gemaakt. Helaas voor de spelers was het weer niet zo sportief en heeft de uitreiking vanwege het koude weer in de afgelopen maanden lang op zich laten wachten.

Dat het wachten zich geloond heeft, werd die zaterdag duidelijk. De spelers waren aangenaam verrast en ze speelden op het koude veld behoorlijk goed. De thuiswedstrijd tegen Sittard F2 werd met 7-1 gewonnen. De tussenstand bij rust was 4-0.